EIT Yüksek Öğrenim için İnovasyon Kapasitesinin Geliştirilmesi (Innovation Capacity Building for Higher Education  – HEI) Girişimi için açılacak ikinci çağrı için Çevrimiçi Bilgi Günleri Düzenlenecektir!
  11 Kasım 2021

EIT Yüksek Öğrenim için İnovasyon Kapasitesinin Geliştirilmesi (Innovation Capacity Building for Higher Education - HEI) Girişimi, yükseköğretim kurumlarının yenilikçiliği ve girişimciliği öğretme kapasitesini geliştirmesine yardımcı olur. Daha fazla bilgi için https://eit-hei.eu  sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Bu kapsamda EIT HEI amacını gerçekleştirmek üzere 18 Kasım 2021 tarihinde ikinci kez çağrıya çıkacaktır. 

EIT HEI 2. Çağrısı için uygunluk, değerlendirme ve idaresine, ayrıca çağrının gerekliliklerinden olan inovasyon vizyonu aksiyon planı tasarlamaya ilişkin ayrıntılı bilgi vermek üzere 7, 8 ve 10 Aralık tarihlerinde çevrimiçi bilgi günleri düzenlenecektir. Etkinliklere kayıt olmak üzere https://eit-hei.eu/join-our-online-info-sessions-to-learn-more-about-hei-call-2/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.