Jumpstarter 2022
  25 Mart 2022

Erken aşama startuplar için Avrupa’nın sektörler arası ön hızlandırma programlarından olan Avrupa İnovasyon ve Teknoloji Enstitüsü (EIT) Jumpstarter Programı ile teknoloji tabanlı iş fikri sahibi girişimcilerin yenilikçi ürün veya hizmet fikirleriyle uygulanabilir bir iş modeli oluşturmalarına, bu modeli doğrulamalarına ve aynı zamanda fikirlerini gelecekteki potansiyel yatırımcılara sunmalarına fırsat oluşturulması hedeflenmektedir. Programdan faydalanan girişimciler, EIT’nin iş ağından yararlanma, Avrupalı uzman ve koçlardan destek alma imkânına erişebilmektedir. 
Söz konusu program EIT’nin altında yer alan Bilgi ve İnovasyon Topluluklarından (KIC) olan 6 grubun (EIT Health, EIT Food, EIT RawMaterials, EIT InnoEnergy, EIT Manufacturing ve EIT Urban Mobility) katkısı ile oluşturulmuştur. 
EIT Jumpstarter 2022 yılı başvuruları için son tarih 10 Nisan 2022 saat 23:59 (CET) olarak belirlenmiştir.
Daha fazla bilgi için https://eitjumpstarter.eu/ sayfasını; başvuru için https://apply.eitjumpstarter.eu/ adresini ziyaret edebilir ve sorularınız için ise hubturkey@innoenergy.com ile irtibata geçebilirsiniz.