Gorsel
  24 Nisan 2023

2020 yılından bu yana Avrupa şehirlerinin karşılaştığı zorlukları çözererek, vatandaşların yaşamlarını iyileştirmek için yenilikçi fikirleri gerçek hayatta test ederek uygulamaya geçirme amacıyla  “İnovasyon Programı” altında çağrılar açan EIT Urban Mobility (Kentsel Ulaşım);  2023-2025 İş Planı kapsamındaki hedefleri gerçekleştirmek amacıyla bu yıl da çağrıya çıkmıştır. 6 Nisan 2023 açılışlı ve 7 Haziran 2023 kapanışlı EIT Kentsel Ulaşım 2024 İnovasyon Çağrısı ile ilgili detaylara linkteki geçmiş haberimizden ulaşabilirsiniz.

17-20 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Çağrı Bilgilendirme Oturumu (İnovasyon Çağrısı stratejik odak, kapsam ve çağrı gereklilikleri, değerlendirme süreci); Şehirlerle Tanışma (Öncelikli alanlarda şehir sunumları ve İnovasyon Çağrısında şehirlerin ve endüstrinin nasıl birlikte çalışabileceğine dair tartışma); Başvuru sahiplerine rehberlik (Teklif sunma aracı Plaza'ya giriş) Ticarileştirme ve Finansal Sürdürülebilirlik  (ticari ve finansal getiri gerekliliklerini ve seçeneklerini anlama); Proje Teklif Yazma (Güçlü bir teklif yazmak için ipuçları ve püf noktaları) konularındaki sunumlara ve kuruluşların kendini tanıttıkları sunumlara aşağıdaki başlıkların üzerindeki linklerden ulaşabilirsiniz.

Gerçekleştirilen Sunumlar:

Innovation Days - User Guidelines

Innovation Days - Call Information Session

Innovation Days - Meet the Cities

Innovation Days - Sustainable City Logistics

Innovation Days - Energy & Mobility

Innovation Days - Future Mobility

Innovation Days - Financial Sustainability & Commercialisation

Innovation Days - Guidance to Applicants

Innovation Days - Proposal Writing

 

Not:Birebir görüşme ve ortak bulma platformu6 Nisan-30 Haziran 2023 tarihleri arasında açık kalacaktır. Siteye halen kayıt olabilir ve katılımcı profillerini inceleyerek online görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

 

Sorularınız İçin

Çağrıyla ilgili finansal hususlarda sorularınız için pmo@eiturbanmobility.eu ve çağrı içerikleri ile ilgili sorularınız için innovationcall24@eiturbanmobility.eu adreslerine ulaşabilirsiniz.

Genel sorularınız için bizlere ncptransport@tubitak.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.