EIT
  16 Şubat 2023

son başvuru 25 Mart 2023

EIT Kentsel Ulaşım (Urban Mobility) tarafından finanse edilen Küçük Ölçekli İnovasyon Çağrısı/Innovation Small Call), 2023'te ilk defa çağrıya çıkan yeni bir pilot mekanizmadır. Small Call mekanizmasına yaklaşık 600.000 Avro tahsis edilmiştir.

Innovation Small Call, küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ'ler) yönelik tek yararlanıcılı bir çağrı türüdür. Ödül alan her bir kuruluş, proje başına maksimum 59.500 Avro olmak üzere, toplam proje bütçesinin %70'i kadar EIT katkısı alacaktır. Pilot mekanizmanın daha geniş kapsamlı hedefi, EIT Kentsel Ulaşım ekosistemi ile daha geniş bir işbirliğine giden yeni yollar sağlamak ve süreçlerle yeni ortaklıklar yaratmaktır.

Çağrıya sunulan proje teklifleri, EIT Urban Mobility'nin vizyonunu ve misyonunu desteklemeli ve stratejik hedeflerin (SO'lar) gerçekleştirilmesine önemli ölçüde katkıda bulunmalıdır. Tekliflerin, Stratejik Gündem 2021-2027'de (SA) belirtildiği gibi, faaliyetin belirli SO'lara nasıl katkıda bulunacağını göstermesi gerekir.

Başvurular 25 Mart 2023 tarihine kadar açıktır.

 Proje süreleri en fazla 8 ay olabilecektir.

Desteklenecek Konular

Desteklenecek projeler üç ana konuyu kapsayan alanlarda olacaktır: Enerji, Lojistik ve Dijital Gelecek

Çağrılar kapsamında ürünler/çözümler/hizmetler bunlarla sınırlı olmamak üzere aşağıdaki alt konuları ele alabilir: Yapay Zeka/ Büyük Veri, Otonom Araçlar, CarOS, V2X, Last Mile Aracılık Hizmetleri, Fiziksel Emniyet ve Güvenlik, Siber Güvenlik, Toplu Taşıma Kullanıcı Deneyimi, Yazılım Tanımlı Mobilite, ITS, MaaS, Mobilite Değişimleri, Varlık Yönetimi ve İzleme, Faturalama/Biletleme, LTE Bağlantısı.

Daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız

Başvuru platformu için lütfen tıklayınız

Önemli Dökümanlar

Call Manual 
EIT Urban Mobility Strategic Agenda 2021-2027  
Eligibility of expenditure 
Appeal procedure 
Project Implementation
Handbook Template of the Financial Support Agreement 
Horizon Europe Model Grant Agreement (specifically Articles 16 and 17) 
List of KPIs

İletişim:

  • İlgili Çağrı ile ilgili inovasyon alanlarındaki sorularınız için: taylor.sawyer@eiturbanmobility.eu adresi ile iletişime geçebilirsiniz.
  • Yasal finansal ve genel prosedürlerle ilgili sorularınız için: pmo@eiturbanmobility.eu  adresi ile iletişime geçebilirsiniz.
  • Genel sorularınız için bizlere ncptransport@tubitak.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.