05 Nisan 2019

EIT Şehir İçi Ulaşım InnovaCity, şehirlerden, start-up’lardan ve şirketlerden profesyoneller için şehir içi ulaşım alanında sorun-temelli bir öğrenme fırsatı sunacak.

EIT Şehir İçi Ulaşım InnovaCity etkinliği sırasında belediyelerden, startup'lardan ve şirketlerden toplamda 90 çalışan üç ayrı yerel merkezde (Tel Aviv-Yafo: 29-30 Nisan 2019, Münih: 6-7 Mayıs 2019, Barselona: 20-21 Mayıs 2019) biraraya gelerek, hem şehir içi ulaşım zorluklarının kullanıcı merkezli bir şekilde nasıl çözüleceğini öğrenecek, hem de bu alandaki ana paydaşları tanıma fırsatı yakalayacak.

2 gün süresince yerel merkezlerde gerçekleşecek olan bu etkinlik bünyesinde, katılımcılar mevcut zorlukların üstesinden gelmek ve uygulanabilir çözümlerin prototiplenmesi için sektörler arası ekiplerle çalışacaklar ve sonuçlarını uzmanlardan oluşan bir panelin önünde sunacaklar. Her bölgeden kazanan takımlara, Tel Aviv-Yafo’da EcoMotion işbirliğiyle gerçekleşecek olan ‘Şehir içi Ulaşım global etkinliğini’ ziyaret için seyahat bursu verilecek.

Şehir içi ulaşımı herkes için daha iyi hale getirmek adına ihtiyacınız olan araçları öğrenmek ve bu alandaki tüm paydaşları tanımak ister misiniz? Cevabınız evetse, EIT Şehir İçi Ulaşım InnovaCity etkinliği hakkında detaylı bilgi almak ve kaydolmak için lütfen tıklayınız.