EIT Urban Mobility BP2022-2024 İlk Çağrılarına Yönelik Sıkça Sorulan Sorular Dökümanı Yayımlandı
  04 Mayıs 2021

EIT Urban Mobility (Kentsel Ulaşım), kentsel alanların kolektif kullanımını geliştiren çözümleri hızlandırmak; erişilebilir, uygun, emniyetli, verimli, sürdürülebilir ve düşük maliyetli çok modlu ulaşım sistemlerini sağlamak amacıyla oluşturulmuş bir Avrupa İnovasyon ve Teknoloji Enstitüsü (EIT) yapısıdır.

EIT Kentsel Ulaşım 2022 - 2024 İş Planına yönelik ilk çağrılar için “Sıkça Sorulan Sorular Dökümanı” (SSS) yayımlanmıştır.

İş Planı için İlk Çağrı 2022 - 2024 SSS'ın güncel sürümü, teklif sunulmadan önceki konular ile ilgili soruları ele almaktadır. Teklif sunumlarından (18 Mayıs 2021'den) sonra katılacak kuruluşların sorularının yanı sıra ödül alan kuruluşların soruları hakkında daha fazla bilgi ilerleyen günlerde (Ağustos 2021'in başında)  eklenecektir.

Sıkça Sorulan Sorular Dökümanı; etkinliklerde sorulan, çevrimiçi olarak veya e-posta ile gelen soruları yanıtlamak üzere düzenli olarak sürekli güncellenecektir. İlgili konular hakkında sıklıkla sorulan soruların cevapları SSS bölümüne eklenecektir.

Genel sorularınız için bizencptransport@tubitak.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknik sorularınız için call2022@eiturbanmobility.eu adresine ulaşabilirsiniz.