ufuk news
  03 Aralık 2019

Elektronik Bileşenler ve Sistemler proje pazarı etkinliği (ECS Brokerage Event), AENEAS, ARTEMIS-IA ve EPoSS tarafından 14-15 Ocak 2020 tarihlerinde Brüksel'de düzenlenecektir. Elektronik Bileşenler ve Sistemler alanında faaliyet gösteren uzmanları bir araya toplayarak, ECSEL-JU, Ufuk2020 ve EUREKA (PENTA - EUROPIDES) programlarında proje önerilerini oluşturulmasını hedefleyen etkinlik, Elektronik Bileşenler ve Sistemler konusunda bir proje fikrine sahip olan veya bir proje konsorsiyumuna katılmakla ilgilenen tüm kuruluşlara açıktır. ECSEL 2020 yılı çağrısının Şubat ayının ilk haftasında açılması planlanmaktadır.

ECS Etkinliğine katılım, AENEAS, ARTEMIS-IA ve EPoSS birliklerine üye olanlar için ücretsizdir. Üye olmayanlar için giriş ücreti, 300 Avro, KOBİ'ler için ise 150 Avro olarak belirlenmiştir. Etkinlik, katılımcıların proje fikirleri üzerinde görüşebilecekleri, konsorsiyumlara katılabilecekleri, iletişim ağlarının geliştirebilecekleri ve olası iş ortakları ile iletişim kurabilecekleri bir ortam sunmaktadır. 

Proje Pazarı ECS Colloboration Tool (ECT) ile bağlantılı bir etkinlik olup ECT, Elektronik Bileşen ve Sistemler alanı özelinde faaliyet gösteren bir işbirliği aracıdır.

 

Etkinlik hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Kayıtlar açılmış olup son kayıt tarihi  7 Ocak 2020'dir. Kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

Proje fikirlerinizi ECT’ye yükledikten sonra, proje fikrinizi sunmak istiyorsanız talebinizi ECT üzerinden belirtmelisiniz. 

Posterler ve proje sunumları ECT’de yer alan şablonlar kullanılarak hazırlanmalıdır.

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri hakkında  daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.