EUCAD2023
  13 Mart 2023

Avrupa Komisyonu, Avrupa Bağlantılı Kooperatif ve Otonom Mobilite Ortaklığı (the European Partnership on Connected, Cooperative and Automated Mobility (CCAM) ve FAME projesi[1] tarafından ortaklaşa düzenlenen 4. Avrupa Bağlantılı ve Otonom Sürüş Konferansı (EUCAD2023), 3 ve 4 Mayıs 2023 tarihlerinde Brüksel'de gerçekleştirilecektir.

EUCAD2023, Avrupa Komisyonu ve Üye Devletlerden siyasi liderleri Avrupa ve uluslararası üst düzey endüstri, akademi ve yol otoriteleri temsilcileriyle bir araya getiren ve toplumlarımızın akıllı, kapsayıcı ve sürdürülebilir teknolojilerin ve hareketlilik çözümlerin konuşlandırılmasına hazır olup olmadığını tartışan Avrupa'daki tek konferanstır.

Konferansa katılım kayıt ücretsiz olup link üzerinden kayıt gerçekleştirebilir, taslak programı incelemek için linke tıklayabilirsiniz.

1FAME, Avrupa Komisyonu'nun Ufuk Avrupa Çerçeve Programı tarafından finanse edilen, Avrupa'da CCAM'ın sağlam ve uyumlu bir şekilde konuşlandırılması için tüm sektörlerden paydaşlar arasında fikir birliği oluşturmayı amaçlayan bir araştırma ve yenilik eylemidir.

Konferansla ilgili sorularınız için Julie Castermans’a j.castermans@mail.ertico.com adresinden,  genel sorularınız için bizlere ncptransport@tubitak.gov.tr’den ulaşabilirsiniz.