Eureka Küresel İnovasyon Zirvesi 2022'ye davetlisiniz!
  03 Haziran 2022

“Eureka Küresel İnovasyon Zirvesi 2022” 22-23 Haziran 2022 tarihlerinde Portekiz/Estoril’de düzenlenecektir.

22-23 Haziran 2022 tarihlerinde Portekiz/Estoril’de düzenlenecek olan “Eureka Küresel İnovasyon Zirvesi 2022”  etkinliğine katılım için TÜBİTAK tarafından seyahat desteği verilecektir. Seyahat desteği, EUREKA çağrılarına sunulacak projelerde yer almak isteyen ve proje ortağı arayan proje yürütücüsü adaylarına yöneliktir.

Eureka Portekiz Dönem Başkanlığı’nın “Daha Yeşil, Dijital ve Daha Sağlıklı Bir Gezegen için İnovasyon” sloganıyla düzenlediği etkinlik, mevcut ve gelecekteki çevre ve sağlık sorunlarına, eşitsizliğin azaltılmasına, sürdürülebilir ve uzun vadeli bir ekonomik kalkınmaya yönelik olarak Yeşil için Teknoloji (Tech for Green), Dijital Dönüşüm, Strateji ve Politika Oluşturma olmak üzere üç ana alana odaklanacaktır.

Etkinlikte, 2000’den fazla sanayi paydaşının bir araya getirilerek, yeni ürün, süreç veya hizmet geliştirilmesine imkan sağlayacak, araştırma ve inovasyon içeren, Eureka’ya yönelik proje fikirlerini paylaşmaları hedeflenmektedir.

Etkinlik çerçevesinde gerçekleştirilecek ikili görüşmelere, çalıştaylara ya da teknolojik başarı hikayelerinin paylaşılacağı sunumlara katılmak isteyenlerin öncelikle etkinliğin web sayfasına 12 Haziran 2022’ye kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınız.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.

TÜBİTAK SEYAHAT DESTEĞİNİN KAPSAMI

Etkinliğe katılım sağlayan ve Ar-Ge ve inovasyon projesi fikri olan firmalara, TÜBİTAK tarafından seyahat desteği (ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak, tren ve/veya otobüs bileti dahil - en fazla 1000 Avro tutarında) verilecektir. Seyahat desteğine başvurmak isteyen firmaların 27 Haziran-22 Temmuz 2022 tarihleri arasında https://uidb-destekodul.tubitak.gov.tr/ adresinden başvuru yapması gerekmektedir. Etkinlik için her firmadan yalnızca bir yetkiliye destek verilecektir. Destek başvurusu etkinlik sonrasında gerçekleştirilecektir.

Seyahat desteği süreç ve kuralları için lütfen tıklayınız.

İletişim:

eureka@tubitak.gov.tr