11 Mart 2022

Falling Walls Lab - Marie Curie, 21 Mart 2022'ye (12:00 CET) kadar başvuru alacak!

Bilmeyenler için Falling Walls Lab, dünya çapında bir saha yarışması ve ağ oluşturma forumudur. Bilim, iş, sanat ve toplum dünyalarından çığır açan fikirlerin sunulması için alan sağlar. Dünya çapındaki akademik ve araştırma kuruluşları Falling Walls Lab gözetiminde yerel ve bölgesel düzeyde kendi yarışmalarını düzenlemektedir. Her yerel etkinliğin kazananları, Kasım ayında yıllık Falling Walls Lab Finalinde yarışmak için buluşur.

Falling Walls Lab - MSCA, Université PSL – Paris Science & Lettres ile işbirliği içinde AB Konseyi Fransa Başkanlığı çerçevesinde düzenlenen MSCA konferansının bir parçası olarak, 24 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Falling Walls Lab - MSCA, MSCA projelerinde yer alan en yenilikçi zihinlerin kalitesini ve çeşitliliğini sergileme şansı sunuyor. Katılımcılar, araştırmalarını üç dakikalık bir sunumla meslektaşlarına, akademi ve iş dünyasından uzmanlardan oluşan yüksek jüriye ve halka sunma fırsatına sahip olurlar. Ayrıca canlı bir oturumda jüri ve izleyicilerden gelen soruları yanıtlarlar. Kazanan, 7-9 Kasım tarihleri ​​arasında Berlin'de düzenlenecek Falling Walls Büyük Finali ve Bilim Zirvesi'ne katılacak.

Bu yıl, heyecan verici araştırma konuları, yeni fikirler ve keşifler ile tüm disiplinlerden 15 mükemmel araştırmacı aranıyor. Marie Skłodowska-Curie çağrılarından fonlanmış her tecrübeden bütün araştırmacılar başvuru yapabilir. Katılımcılar, yarışmadan önce iletişim ve sunum becerilerini geliştirmek için koçluk oturumlarına katılacaklar.

Tam katılım koşullarına bu linkten ulaşabilirsiniz.