17 Kasım 2017

 

TÜBİTAK  “Ufuk 2020’de Türkiye” projesi çerçevesinde, Avrupa Komisyonu'nun sunduğu yenilikçilik için yeni finansal araçlardan yararlanmak isteyen finansal aracılar ve finans uzmanlarına yönelik Ufuk 2020 Risk Finansmanına Erişim etkinliği düzenliyor.

Bu etkinlik finansal aracılar, bankacılık temsilcileri, girişim sermayedarları, iş melekleri ve yatırımcılara yönelik düzenlenmiş ilk etkinlik olacaktır. Bu etkinlikte Avrupa Komisyonu’nun yenilikçiliğe yönelik Risk Finansmanına Erişim araçları hakkında detaylı bilgi verilecektir.

Avrupa Komisyonu’nda KOBİ’ler’den sorumlu Birimin Başkanvekili Yardımcısı olarak görev yapan Steve Rogers açılış konuşması yapacak ve öğleden sonraki oturumda interaktif bir atölye çalışması gerçekleştirecek.

Yenilikçiler için mevcut olan AB Finansman Araçlarını (InnovFIN) finansal aracılara (VC’s, Business Angel Networks, Banks etc.) sunmak ve bu araçlara katılımlarını sağlarayarak onları güçlendirmeyi amaçladığımız etkinlikte tam günlük atölye çalışması ile InnovFIN araçlarının iyi bir şekilde anlaşılmasını sağlamayı ve bir araçtan faydalanması için atılması gereken adımları ana hatlarıyla çizmeyi hedefliyoruz.

Etkinlik adresi:

Radisson Blu isli Otel,
19 Mayis Cad. No 2 Şisli, Istanbul

 

Katılım yalnızca fınansal aracılara açıktır. Kayıt gereklidir:

https://goo.gl/forms/T6cydYDLDsg58wuq2