ufuk news
  18 Mayıs 2018

Avrupa Komisyonu tarafından düzenlenen ve 25 Haziran 2018 tarihinde Brüksel'de yapılacak olan Gıda Güvenliği, Sürdürülebilir Tarım ve Ormancılık, Deniz, Denizcilik ve İçsu Araştırmaları ve Biyoekonomi Alanı (SC2) 2018 Çağrısı'na yönelik Bilgi Günü etkililiğine kayıtlar başlamıştır.

Bilgi Günü, katılımcıların Gıda Alanı 2019 Çağrı hakkında detaylı bilgi almaları, nasıl proje başvuru yapılacağı ile ilgili kilit noktaları öğrenmeleri ve muhtemel ortaklarla bir araya gelmeleri amacıyla düzenleniyor.

Bilgi Günü’nde, Gıda Alanı 2018-2020 Çalışma Programı dâhilinde çağrıya açılacak olan;

  • Sürdürülebilir Gıda Güvenliği
  • Mavi Büyüme
  • Kırsal Kalkınma

çağrılarına odaklanılacak.

 

Notlar:

Etkinliğe kayıt yaptırmak ücretsiz olmakla birlikte kayıt yaptırmak zorunludur. Katılımcı sayısının sınırlı olmasından ötürü, erken kayıt yaptıran katılımcıların kayıt başvuruları öncelikli olarak değerlendirilecektir.

Kayıtlar 15 Haziran 2018 tarihine kadar açık olup, azami katılımcı sayısına ulaşılması durumunda daha erken bir tarihte kayıtların kapanma ihtimali vardır.

Gıda Alanı 2019 Çağrısı’na yönelik Bilgi Günü etkinliğine kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınız.

Türkiye’den 25 Haziran 2018 tarihinde Brüksel'de yapılacak olan Gıda Güvenliği, Sürdürülebilir Tarım ve Ormancılık, Deniz, Denizcilik ve İçsu Araştırmaları ve Biyoekonomi Alanı (SC2) 2018 Çağrısı'na yönelik bilgi gününe başvuru yapacak olan kurum temsilcilerimiz; başvuruları kapsamında detaylı olarak muhtemel ortakları ve proje fikirlerini de beyan etmeleri halinde TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Desteği kapsamında desteklenebilmektedir. İlgili destek programı hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız. TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri için tıklayınız.