ufuk news
  16 Eylül 2020

18 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Ufuk2020 Green Deal çağrılarına yönelik Avrupa Komisyonu tarafından 23-24 Eylül 2020 tarihlerinde Çevrimiçi Bilgi Günü ve Proje Pazarı etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

22 - 24 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleşecek olan Avrupa Araştırma ve Inovasyon Günleri (European Research and Innovation Days) kapsamında açılacak olan "Green Deal" çağrılarına yönelik Bilgi Günü etkinliği 23 Eylül tarihinde yapılacaktır. Bilgi günü etkinliğine kayıt olunması için Avrupa Araştırma ve İnovasyon Günleri etkinliğine kayıt olunarak, Green Deal oturumunun seçilmesi gerekmektedir. 

Green Deal Bilgi Günü gündemi için tıklayınız

Avrupa Araştırma ve İnovasyon Günlerine kayıt olmak için tıklayınız.

Green Deal çağrılarına yönelik ağ kurma faaliyetlerinde bulunulmasına yönelik 24 Eylül 2020 tarihinde çevrimiçi proje pazarı etkinliği gerçekleşecektir. Proje pazarı etkinliğinde:

- Katılımcılar saat 9.00 - 11.00 aralığında proje fikri sunumu yapma fırsatı elde edebilecektir. 18 Eylül tarihinden itibaren iletilecek sunumlar ilk gelen ilk hizmet esasına göre kabul edilecektir. Bildiriye yönelik detaylar etkinlik sayfasında yayınlanacaktır.

-  Çevrimiçi platform üzerinden 15 dakikalık birebir görüşmeler yapılabilecektir. Bu hizmetten yararlanılması için etkinliğe kayıt olunması, işbirliği profillerinin yaratılması gerekmektedir.

Etkinliğe yönelik soru ve görüşleriniz için greendeal@h2020.org.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Not: Bilgi Günü ve Proje Pazarı etkinlikleri için ayrı kayıt yapılması gerekmektedir.