ufuk news
  17 Aralık 2019

Güvenlik Misyonu Bilgi ve İnovasyon Grubu (SMI2G), 12 Mart 2020’de açılacak Ufuk2020 Programı Güvenli Toplumlar 2020 çağrıları özelinde işbirlikleri kurulmasına zemin oluşturmak için Brüksel'de iki günlük bir etkinliği 29-30 Ocak 2020 tarihilerinde düzenleyecektir.

Etkinlikte tüm Güvenli Toplumlar aşağıdaki alanlardaki çağrı başlıkları sunulacak ve çağrı kapsamında ortaklıklar kurulması amaçlanacaktır. 

ØProtecting the infrastructure of Europe and the people in the European smart cities
ØArtificial Intelligence and security
ØSecurity
ØDigital Security
 

Etkinlikle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak ve kayıt yaptırmak için https://www.tno.nl/en/focus-areas/defence-safety-security/roadmaps/national-security/security-mission-information-innovation-group-smi2g/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinliğe katılmadan evvel https://ufuk2020.org.tr/sites/default/files/u383/security_call_topics.v2_0.xlsx adresinden Güvenli Toplumlar alanı kapsamında açılacak çağrı başlıkları listesini inceledikten sonra ilgi alanınıza giren başlıkların detaylarını https://ec.europa.eu/research/participants/data/ref/h2020/wp/2018-2020/main/h2020-wp1820-security_en.pdf  adresinde yer alan Çalışma Programı dokümanından okumanız tavsiye edilir.

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız. Seyahat başvuruları yapılırken seçilen konu başlığının başvuru yapan kişinin (veya kuruluşunun) yetkinlikleri ile uyumlu olduğunun iyi anlatılması gerekmektedir.

Sorularınız için ncpsecurity@tubitak.gov.tr adresi ile irtibata geçebilirsiniz.