ufuk news
  24 Temmuz 2020

AB Ufuk2020 Programı kapsamında fon sağlayan Yenilikçi İlaçlar Girişimi 23. Çağrısı açılmıştır. Bu kapsamda, 27 Temmuz 2020 tarihinde çevrimiçi webinar düzenlenmesi planlanmaktadır. IMI Ofisi temsilcilerinin katılımları ile gerçekleştirilmesi planlanan etkinliğin, katılımcılara Yenilikçi İlaçlar Girişimi yapısı, yasal ve finansal hususlar ve başvuru koşulları hakkında bilgi verilmesi planlanıyor. Etkinliğin, konvansiyonel webinarlara kıyasla daha etkileşimli ve aktif olması planlanmaktadır. Webinar kapsamında, IMI Bilimsel Faaliyetler Koordinatörü ile bire bir görüşme fırsatının da sunulması planlanmaktadır.

Yaşam bilimlerinde dünyanın en büyük kamu-özel sektör ortaklığı olan IMI’nin amacı özellikle yetersiz tıbbi veya sosyal ihtiyaçların olduğu alanlarda, yenilikçi ilaçların gelişimini ve hastaya erişimini hızlandırarak sağlığın iyileştirilmesidir. 

IMI programı hakkında bilgi almak isterseniz ve açık olan 23. çağrıya ve/veya ileride açılması planlanan çağrılara başvuru yapmayı düşünürseniz, sizin ve kuruluşunuzdaki ilgili kişilerin katılımlarından memnuniyet duyarız.

 

Notlar:

Etkinlik dili İngilizce’dir. 

Katılımcı sayısı sınırlı olduğundan kayıt olmak  zorunludur.

Kayıt olmak ve bilgi almak için t.ersoy@idi.ie ve K.Gungor@idi.ie adreslerine yazabilirsiniz.

Çağrı detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

Taslak ajandaya buradan ulaşabilirsiniz.