06 Ekim 2020

IMI Paydaş Forumu 2020, 10 Kasım Salı günü çevrimiçi olarak gerçekleşecektir. Bu yılın teması 'Daha geniş ufuklar: Avrupa'nın sağlık ortaklığını büyütmek' olarak belirlenmiştir.

IMI-2 için son çağrılar yayınlanmıştır ve Paydaş Forumunda IMI-2 kapsamında nelerin başarıldığını ve neyin işe yaradığına dair öğrenilenlerin değerlendirilmesi amaçlanmaktadır. Yeni açılacak olan Ufuk Avrupa programı kapsamında yeni girişim hakkında da bilgi verilmesi ve neyin geliştirilebileceği hakkında görüşülmesi beklenmektedir.

Yeni bir ortaklığın yeni paydaşlarını nasıl bir araya getireceğini, Ufuk Avrupa Kanser Misyonu ile nasıl sinerji oluşturacağını ve program için fikirlerin birlikte oluşturulmasında daha kapsayıcı olacağını göstermek için etkinliğin odak alanı pediatrik kanserler olacaktır.

Etkinlik, Sağlık ve Tıp alanlarındaki tüm paydaşların katılımına açıktır (ör: politika yapıcıları, akademisyenler, ilaç ve tıbbi teknoloji endüstrileri, KOBİ'ler ve orta ölçekli işletmeler, hasta temsilcileri ve düzenleyiciler, sağlık STK'ları, diğer kamu-özel sektör ortaklıklarının temsilcileri ve araştırma-finansman kuruluşları). 

Notlar:

Etkinliğe katılım sağlamak için kayıt yapmak ücretsiz olup zorunludur. Bu linkten kayıt yapabilirsiniz.

Son kayıt tarihi 8 Kasım 2020 olarak belirlenmiştir.

Etkinlik ajandasına buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için etkinlik web sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.