12 Eylül 2018

TÜBİTAK AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi ve Sabancı Üniversitesi Avrupa İşletmeler Ağı Ofisi işbirliğiyle 16 Ekim 2018 tarihinde Sabancı Üniversitesi, İstanbul’da Ufuk2020 Programı Bilgi ve İletişim Teknolojileri (ICT) alanı proje pazarı etkinliği gerçekleştirilecek.  Robotik ve  Dijital Fabrikalar odaklı alanlar özelinde Ar-Ge faaliyeti yürüten Avrupa’da yerleşik araştırma kuruluşları ve firmaların da yer alacağı etkinlikte, işbirliği geliştirme amaçlı ikili görüşmeler de gerçekleştirilecek.  

Proje pazarı etkinliğinin ilk oturumunda  Ufuk2020 Programı kapsamında başvuruya açık olan çağrılar ile ilgili bilgi verilecek. Ayrıca, açık çağrılara proje teklifi hazırlığında olan kurumların proje sunumları gerçekleşecek. Çağrılara yönelik proje fikirlerini sunmak isteyen katılımcıların, sunum şablonuna uygun olarak hazırladıkları proje fikirlerini aia@sabanciuniv.edu e-posta adresine iletmeleri gerekiyor. Ulaşım ve konaklama desteğinden faydalanmak isteyenler 1 Ekim 2018’e kadar başvurularını iletmeleri gerekmekte. Sunumların iletilmesi için son tarih 12 Ekim 2018.

Etkinliğin ikinci oturumunda ise; katılımcı kuruluşlar işbirliği geliştirmeye yönelik ikili görüşmeler gerçekleştirecek.  İkili görüşme oturumlarına katılmak isteyen katılımcıların etkinlik sayfasından mutlaka kayıt yaptırması, “B2Match” sistemi üzerinden profil oluşturmaları ve toplantı davetlerini bu sistem üzerinden planlamaları gerekmekte. Etkinliğe kayıt ve profil oluşturma için son tarih 14 Ekim 2018 olarak belirlendi.

 

Notlar:

Etkinliğe konu çağrı başlıkları ve konu detaylarını içeren bağlantılar aşağıda sunulmaktadır:

* ICT-08-2019: Security and resilience for collaborative manufacturing environments

* ICT-09-2019-2020: Robotics in Application Areas

* ICT-10-2019-2020: Robotics Core Technology

* ICT-19-2019: Advanced 5G validation trials across multiple vertical industries

* DT-ICT-01-2019: Smart Anything Everywhere

* DT-ICT-07-2018-2019: Digital Manufacturing Platforms for Connected Smart Factories

 

Etkinlik taslak gündemi için lütfen tıklayınız.

Sunum şablonu için lütfen tıklayınız.

Proje pazarına katılım ücretsiz olup kayıt zorunludur. Katılım yer sayısı ile sınırlıdır. Proje fikri olan kurumlara öncelik tanınacaktır.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız.