02 Temmuz 2020

EUREKA çatısı altında yazılım inovasyonu alanındaki projelere odaklanan, destek sağlayan, katma değeri ve ticarileşme potansiyeli yüksek projelerin ortaya çıkmasında büyük destek sağlayan ITEA Kümesi’nin en önemli etkinliklerinden “ITEA Project Outline (PO) Preparation Days”, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle bu yıl online olarak düzenlenecek.

Yakın zamanda açılacak olan ITEA 3- 7. Çağrısı kapsamında ITEA Sekretaryası ve fonlayıcı kuruluşlara sunulması beklenen proje fikirlerinin paylaşılacağı etkinlik, 7-11 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak. Her yıl düzenli olarak, yazılım alanında yenilikçi Ar&Ge projelerini destekleme amaçlı açılan çağrı öncesinde gerçekleşen PO Days, potansiyel proje fikirlerinin tartışıldığı ve konsorsiyumlar dahilinde firmaların ortaklıklar kurduğu çağrıya hazırlık etkinliği olup, 300’den fazla firma temsilcisini bir araya getirmesi beklenmektedir.

Söz konusu etkinliğe katılım sağlayacak firma temsilcileri;

  • Proje fikirlerini sunabilecek,
  • Online çalışma gruplarında proje fikirleri hakkında diğer katılımcılarla faydalı tartışmalar yapabilecek
  • Avrupa ve diğer EUREKA üyelerinin firma temsilcileriyle bir araya gelerek işbirliği imkanları hakkında görüşmeler yapabilecek,
  • Ortak arayan firmalar, dünya çapında önde gelen firmalarla ortaklık kurma girişimlerinde bulunabilecek ve
  • Ulusal fonlayıcı kuruluşların kuralları ve faaliyetleri hakkında Kamu Yetkilileriyle görüşebilecek.

 

Katılımın sınırlı ve bedelinin 150 Avro olduğu etkinliğe, erken kayıt yaptıran (1 Ağustos 2020’den önce) firmalar, 100 Avro ödeyerek katılım şansını yakalayabilecek. 

Detaylar ve kayıt için: https://itea3.org/