15 Mart 2018

Net4Mobility Projesi kapsamında hazırlanan başarı hikayeleri videolarından ETexWeld Projesi Avrupa Komisyonu tarafından "EU-funded Research & Innovation Projects Playlist"e aday gösterildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin koordinatörlüğünde yürütülen ETexWeld projesi bir MSCA - RISE projesi olup Avrupa içinde ve dışında kuruluşlar arasında uluslararası/sektörlerarası bilgi ve teknoloji transferi sağlanmasını hedefliyor. Proje kapsamında Türkiye, Fransa, Yunanistan, Slovenya ve İngilitere arasında araştırma personeli değişimleri yapılmakta. Projede aynı  zamanda, sanayi ortağı olarak Türkiye'den Kıvanç Kimya A.Ş de yer alıyor.

Avrupa Komisyonu YouTube üzerinde bir kanal kurarak Ufuk2020 (Horizon 2020) kapsamında desteklenen projelerin görünürlüğünü artırmayı hedeflemekte. Şu ana kadar önerilen videolardan en beğenileni, Temmuz 2018’de gerçekleştirilecek ESOF Konferansı’nda gösterilecek ve proje koordinatörü konferansa davet edilecek.

Türkiye’nin koordinatörlüğünde yürütülen projelerden tek aday olarak gösterilen bu videonun birinci gelmesi için linke tıklayabilir (44 numaralı video - ETexWeld), videoyu beğenebilirsiniz. Beğenilerin alınması için son tarih 16 Nisan 2018.

 

Notlar:

ETexWeld projesi hakkında detaylı bilgi edinmek için tıklayınız.

Marie S. Curie alanı ile ilgili sorularınız için ncpmobility@tubitak.gov.tr adresimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

MSCA Türkiye Ekibi