09 Ocak 2018

Avrupa Birliği Katılımcı Portalı'na çok ortaklı uluslararası proje konsorsiyumlarına dahil olacak kuruluş arayan proje ekiplerine bu ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yeni bir özellik geldi. Bu yeni özellik proje sunmayı planlayan ekiplere halihazırda açık veya gelecekte açılması planlanan çağrılardaki konu başlıkları kapsamında doğrudan ortak arama imkanı sunuyor.

Ortak arayan proje ekiplerinin bu özellikten faydalanmaları için yapmaları gereken ilgilendikleri ve proje hazırlığı içinde oldukları konu başlığının Katılımcı Portalı'ndaki sayfasında "Topic conditions and documents" bölümünün hemen altında yer alan "view/edit partner search" kısmına tıklamaları. Bahsekonu bölümde bu konu başlığında ortak arayan kuruluşların sayısının yer aldığı bir bölüm de bulunmakta.

Yine aynı bölümde kuruluşunuzun LEAR'ı tarafından ilgilendiğiniz ve proje hazırlığı içinde olduğunuz konu başlığındaki ortak aramalarınızla ilgili bir talep oluşturabilirsiniz.

Katılımcı Portalı'nın bu yeni özelliğine ilişkin tüm bilgi ve yönlendirmeler linkte yer alıyor. Bilgilere erişebilmeniz için Katılımcı Portalı'nda bireysel hesabınız olması gerektiğini lütfen unutmayın.

Sorularınız için ilgilendiğiniz Ufuk2020 Programı alt alanının Ulusal İrtibat Noktası'yla irtibat kurabilirsiniz.