KOBİler için EIC  Hızlandırıcı ve Geçiş Temalı Web Semineri
  27 Mart 2023  - 27 Mart 2023  /   Çevrimiçi

KOBİler için EIC  Hızlandırıcı ve Geçiş Temalı Web Semineri

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen ve yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II' projesi, Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli işletmeler için geniş bir destek yelpazesi sunmaktadır. Bu destekler; ortaklıklar ve ağ oluşturma etkinlikleri, çok çeşitli eğitim kursları ve teklif ve sunum geliştirme konusunda yardımları içermektedir.


Bu kez ise sizleri, KOBİ’ler için 12. Web Seminerine sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Etkinliğimiz, 5 yılı aşkın KOBİ etkinlikleri ve EIC Hızlandırıcı çalışmalarının birikimi olan en iyi uygulamaların paylaşıldığı "EIC Transition (Geçiş) ve EIC Hızlandırıcı Desteği İlk Aşama Başvuruna yönelik İyi Uygulamalar" temasını taşıyor olacaktır. Aynı zamanda ilgili web semineri, Projenin uluslararası alanında uzman ekibi tarafından gerçekleştirilecek olup ve etkinlik sırasında ve sonrasında tüm sorularınızı yanıtlamayı ve aklınızdaki tüm soru işaretlerini kaldırma fırsatını sizlere tanıyacaktır.


Proje ekibi, etkinliğin sona ermesiyle beraber web seminerinin kaydını ve eğitim materyallerini e-posta aracılığı ile katılımcılarla paylaşıyor olacaktır. 


Önemli Not: Avrupa Komisyonu’na yapılacak tüm başvuruların resmi dili İngilizce olması nedeniyle etkinlik İngilizce olarak gerçekleştirilecektir. 
Aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 27 Mart 2023 günü KOBİ’ler için düzenlenecek olan Web Seminerine yönelik ön kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. 


Etkinliğe kayıt olmak için buraya tıklayınız.
 

*Etkinliğe katılım için ön kayıt gerçekleştirmeniz beklenmektedir. Etkinliklerimiz ücretsizdir. Lütfen kaydınızı öncelikle ‘Google Form’ dokümanı aracılığıyla gerçekleştiriniz. Etkinliklerin çevrimiçi ortam bağlantı adresi (Zoom linki) etkinlikten üç gün önce kayıt yaptıranlar ile paylaşılacaktır. 


Etkinliğe dair daha fazla bilgi almak için teknik destek projesi ekibiyle k.gungor@idi.ie ve/veya s.dogrusoz@idi.ie e-posta adresleri vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz. 


Etkinlikte görüşmek dileğiyle!