KOBİ'ler için Proje Yazma Eğitimi;
  29 Nisan 2021

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen “Ufuk 2020'de Türkiye Faz-II” projesi; Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli işletmeler için geniş bir destek yelpazesi sunmaktadır. Bu destekler; ortaklıklar ve ağ oluşturma etkinlikleri, çok çeşitli eğitim kursları ve teklif ve sunum geliştirme konusunda yardımları içermektedir. Daha fazla bilgi için www.turkeyinh2020.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu programın bir parçası olarak, 15 Proje Yazma Eğitim Etkinliği serisinin dokuzuncusunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Etkinlik, Ufuk Avrupa EIC Hızlandırıcı (EIC Accelerator) Programı’na başarılı bir ilk aşama başvurusu yapmış olan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri (KOBİ'ler), spin-off firmaları, start-up’ları ve bireysel girişimcileri hedeflemektedir. Etkinlik ayrıca, ön başvuru yapmayı planlayan ve başvurunun sonraki aşamaları ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen  KOBİ'ler, spin-off firmaları, start-up'lar ve bireysel girişimciler için de değerli olacaktır.

Etkinlik, 28 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilen ve ön başvuru sürecini kapsayan etkinliğimizi takip niteliğindedir. 28 Nisan’daki etkinliğimizin kaydına buradan erişebilirsiniz. İkinci aşama olarak gerçekleştirilecek bu etkinliğin ana odak noktası ise, üç temel değerlendirme kriteri olan “Mükemmeliyet”, “Etki” ve “Uygulama” ya dayalı tam bir teklifin hazırlanması olacaktır.

Bu etkinlikler normalde fiziki eğitimler şeklinde yapılır, ancak Covid kısıtlamaları nedeniyle çevrimiçi eğitim yapılmaktadır. Etkinlik 5 Mayıs Çarşamba günü “Zoom" yazılımı kullanılarak 10:00'da başlayıp yaklaşık 3 saat sonra sona erecek şekilde canlı olarak yayınlanacaktır.

Etkinliğe katılım için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kaydolun: https://docs.google.com/forms/d/1XCBNZWQ3mSPomoQQf8iU9RlI_gMciEoUh7sC2CApbc4/

Etkinlik tarihinden 3 gün önce "Zoom" oturum açma ayrıntıları tarafınıza gönderilecektir.

Avrupa Komisyonu'na herhangi bir başvurunun İngilizce yapılması gerekliliğinden ötürü; İngilizce olarak gerçekleşecek olan web semineri süresince, Türkçe olarak sorularınızı yöneltebilmeniz adına Türk uzmanlar da seminerde yer alacaklardır.

Etkinliğe katılımlarınızı bekliyoruz.

Bu etkinlik; Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk2020 Programı’nda Türkiye Faz -II.” Başlıklı ve Ana Yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu Teknik Destek Projesi dahilinde gerçekleştirilecektir.