20 Temmuz 2017

Ufuk2020 Programı kapsamında Ar-Ge odaklı KOBİ’ler için Uluslararası Yaşam Bilimleri İş Stratejisi Eğitimi (International Life Science Business Strategy Training on Innovative Business Solutions and Smart Financing) düzenlenecek.  Ufuk2020 Sağlık Alanı ve sağlıkla ilişkili KOBİ aracı desteklerinden yararlanmak isteyen Ar-Ge ve inovasyon odaklı KOBİ ve start-up’ların katılımına yönelik olan eğitim, 12 Ekim 2017 tarihinde Berlin’de düzenlenecek.

Söz konusu etkinlik Avrupa Fikrî Mülkiyet Hakları Danışma Masası işbirliğiyle Fit for Health 2.0 projesi tarafından düzenleniyor. Sağlık, yaşam bilimleri, biyoteknoloji alanlarında faaliyet gösteren KOBİ ve start-up’lara inovatif iş çözümleri ve akıllı finansman alanlarında yol göstermek amacıyla düzenlenen eğitime katılarak, küresel pazarda rekabete hazırlanan ürün ya da servislere dair inovatif fikirlerin değerlendirilmesi ve ticarileşmesine yönelik bilgiler edinilebilecek. Eğitim ağırlıklı olarak, yöneticilerin sıkça karşılaştıkları sorunlara (teknoloji, ürün veya servis geliştirme gibi) odaklanacak. İş planı oluşturma ve öz yatırımcılar ile pazarlık gibi maddelerin de yer aldığı eğitim, vaka çalışmaları ile pekiştirilecek.

 

Notlar:

Etkinliğe katılım ücretsiz olup katılım sınırlıdır.

Etkinliğe kayıt 1 Ağustos 2017 tarihinde açılacaktır.

Etkinlik ana sayfası için lütfen tıklayınız: https://www.fitforhealth.eu/node/1151

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Seyahat desteklerimize başvuru yapabilmek için öncelikle etkinliğe kayıt olunması ve katılım teyidinin başvuru sahibine ulaşmış olması gerekmektedir.