küme2beimaj
  02 Aralık 2022

Ufuk Avrupa Programı Küme 2: Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar Alanı 2023 çağrılarına yönelik  Proje Pazarı Etkinliği 18 Ocak 2023 tarihinde çevrim içi formatta düzenlenecektir. Etkinlikte Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar Kümesi altındaki aşağıdaki hedeflere yönelik 2023 çağrılarına odaklanılacaktır.

  • Demokrasi ve Yönetişim
  • Avrupa Kültürel Mirası ve Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler
  • Sosyal ve Ekonomik Dönüşümler
  • Kültürel Miras için Avrupa İşbirliği Bulutu

Çağrıların detaylarının bulunduğu çalışma programı dokümanının taslak haline ve çağrıda yer alan başlıkların excel listesine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları takip edebilirsiniz.

Proje pazarı etkinliğinde 2023 yılı çağrılarında ortaklıklar kurulması ve işbirlikleri yapılabilmesi için ikili görüşmeler organize edilecektir. Ayrıca, açılacak çağrılarda ortak veya koordinatör olarak yer almak isteyen katılımcılar https://cluster-2-brokerage-event.b2match.io/page-361 adresinde yer alan prosedürü takip ederek sunum yapma şansına sahip olabileceklerdir.

19 Ocak 2023 tarihinde ise 2023 çağrılarında koordinatör olmak isteyen paydaşlara yönelik daha önce Küme 2’de hakemlik yapmış kişilerin ve tecrübeli Ulusal İrtibat Noktalarının katılımı ile koordinatörlere geri bildirimde bulunmak üzere düzenlenecek bire bir görüşmeler yoluyla Proje Önerisi Ön Değerlendirme toplantıları organize edilecektir. 2023 çağrılarında koordinatörlük yapmak isteyen paydaşların https://cluster-2-brokerage-event.b2match.io/page-4621 adresinden 9 Ocak 2023 tarihine kadar bu fırsatı değerlendirmek üzere başvurularını yapmaları tavsiye edilir.

Söz konusu çağrılara yönelik Avrupa Komisyonu tarafından Bilgi Günü 17 Ocak 2023 tarihinde düzenlenecek olup kayıt sayfası açıldığında web sitemiz üzerinden duyurulacaktır.