Küme 1 Proje ön değerlendirme etkinliği
  24 Haziran 2022   Çevrimiçi

Bridge2HE Projesi tarafından, Küme 1 (Sağlık Kümesi) özelinde, 25-29 Temmuz tarihleri arasından düzenlenecek olan etkinlikte, 2022 yılı Sağlık Kümesi 2 Aşamalı çağrılarda 2. aşamaya geçen projeler için proje önerilerinin ön-değerlendirmeleri yapılacaktır. Etkinlik proje koordinatör adaylarına ve en fazla bir proje ortağının temsilcisinin katılımlarına açık olacaktır. Etkinlik hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://cluster1-2022.proposalcheck.eu/ 

Etkinlik hakkında bazı önemli hususlar:

  • Etkinliğe katılım sağlamak için linkten ulaşacağınız etkinlik websitesinden kayıt olmanız şartı bulunmaktadır. Kayıt formunda proje öneriniz için niyet beyanı hazırlamınız gerekmektedir. Başvuru formunuz değerlendirilip uygun görüldüğü takdirde etkinliğe katılım sağlayabileceksiniz.
  • Etkinlik çevrimiçi gerçekleşecektir.
  • Etkinlikte eğitim verecek ve ön değerlendirme yapacak tüm uzmanlar ve ulusal irtibat noktaları gizlilik beyanı imzalayacaktır, bu nedenle proje önerinizin gizliliği konusunda endişelenmenize gerek yoktur.
  • Etkinlikte değerlendirmeye alınacak projelerin hangi çağrı başlıkları altında bulunabilecekleri hakkında bilgiler websitede yer almaktadır.
  • Etkinliğe sadece Sağlık Kümesinde 2022 yılı çağrısında yer alan iki aşamalı başlıklara sunulan projelerde ilk aşama değerlendirmesi başarılı olmuş ve Avrupa Komisyonu tarafından ikinci aşama başvurusu için davet almış koordinatör adayı ve yanında bir ortağı katılım sağlayabilecektir.

Koordinatör olarak başvuru yapacaksanız veya ortak olarak etkinlikte yer alma düşünceniz varsa ncphealth@tubitak.gov.tr adresine kayıt olduğunuza dair bilgi vermenizi beklemekteyiz.

Daha fazla bilgi almak için ncphealth@tubitak.gov.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.