Küme 6-2022 Çağrısı 2. Aşama Proje Önerilerinin Ön-Değerlendirme Etkinliği
  23 Haziran 2022

Bridge2HE  Projesi tarafından Küme 6 özelinde “full proposal check event” isimli bir etkinlik düzenlenecektir. Çevrimiçi olarak 25-29 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliğin katılım koşulları ve kayıt bilgileri için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://horizoneuropencpportal.eu/stage/cluster-6-full-proposal-check-event

Linkte tüm detaylarını bulabileceğiniz etkinlikle ilgili önemli hususlar aşağıda özetlenmiştir:

  • Etkinlik, Küme-6'ya (Gıda, Biyoekonomi, Doğal Kaynaklar, Tarım ve Çevre Alanı) ait 2022 ikinci aşama çağrılarına sunulacak olan proje önerilerinin ön-değerlendirmesinin yapılmasına odaklanacaktır.
  • Etkinlik, koordinatörü olduğunuz proje önerinizin kalitesinin iyileştirilmesini ve fon imkanı sağlamasını hedeflemektedir.
  • Proje önerilerini değerlendirecek olan uzmanlar ve Ulusal İrtibat Noktaları gizlilik beyanı imzalayacaklardır, bu sayede proje önerisinin gizliliği sağlanmış olacaktır.
  • Etkinliğe kayıt olan kişiler seçime tabi tutulacaktır.
  • Değerlendirilecek proje önerilerinin sunulacağı başlıklar etkinlik kayıt sayfasında verilmiştir.
  • Etkinliğe sadece Küme-6'da 2022 çağrısında yer alan iki aşamalı başlıklara sunulan projelerde ilk aşama değerlendirmesi başarılı olmuş ve Avrupa Komisyonu tarafından ikinci aşama başvurusu için davet almış koordinatör adayı ve yanında bir ortağı katılım sağlayabilecektir.

Bu nedenle bahse konu çağrıda ilk aşama sonucuna göre başarılı bir proje önerisinde koordinatör olarak yer almanız halinde etkinliğe kayıt olmanızı öneririz. Proje önerisinde ortak olarak yer aldıysanız etkinlik bilgisini koordinatörünüzle paylaşıp birlikte katılım isteğinizi belirtmelisiniz. Her iki durumda da kayıt olduğunuza dair bilgiyi ncpbio@tubitak.gov.tr adresine iletmenizi beklemekteyiz.

Katılım koşulları hakkındaki sorularınız için bizlerle ncpbio@tubitak.gov.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.