ufuk news
  20 Mayıs 2021

Değerli Araştırmacılarımız,

Avrupa Birliği’nin ülkeler, sektörler ve araştırma alanlarında bilimsel mükemmelliği ve işbirliğini destekleyen Marie Skłodowska-Curie Uluslararası Burs ve Araştırma Dolaşım Destekleri (MSCA) ve EURAXESS hizmetleri hakkında bilgi aktarmak amacıyla ilgili araştırmacılara ve kuruluşlara AB Araştırma ve İnovasyon programı olan Ufuk Avrupa kapsamında; 18 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir. 

Bilgilendirme etkinliğimizde araştırmacılara, yüksek öğretim kurumlarına, araştırma enstitülerine, araştırma fonlama kurumlarına ve şu anda MSCA ile ilgilenen veya gelecekteki çağrılara ilk kez başvurmak isteyen herkese yönelik bilgiler sunulmuştur. Etkinlikte ayrıca özel sektör kuruluşları ve ekosistemdeki diğer aktörler için de MSCA'nın sektörler arası işbirliği adına sunduğu fırsatlar aktarılmıştır.

Etkinlik programında Bireysel Burslar programında Arçelik'ten başarılı bir proje yürüten araştırmacımız ve süpervizörü ile birlikte, Yenilikçi Eğitim Ağları programında iki ayrı proje tecrübesi olan Ford OTOSAN'dan bir paydaşımız da Başarı Hikayesi sunumları ile tavsiye ve ipuçları niteliğinde kıymetli sunumlar gerçekleştirmiştir.

Ayrıca ODTÜ'den EURAXESS kapsamında hem araştırmacılarımıza verilen hizmetleri hem de EURAXESS Hizmet Noktası olmak isteyen kuruluşlara yönelik önerileri içeren bir sunum da yer almaktadır.

Etkinliğin kaydına Yıldız Teknik Üniversitesi YouTube linkinden ulaşmak için tıklayınız. 

Etkinlikte gerçekleştirilen sunumlara ulaşmak için anketimizi doldurabilirsiniz. 27 Mayıs 2021 tarihine kadar iletilen iletişim adreslerine gönderilecektir. 

Etkinlik ve çağrılarla ilgili bilgiler için ncpmobility@tubitak.gov.tr adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. 

Saygılarımızla.