ufuk news
  30 Ocak 2019

Ufuk2020 Programı Marie Sklodowska Curie Uluslararası Burs ve Araştırma Destekleri (MSCA) ile Sosyo-Ekonomik Beşeri Bilimler Alanı hakkında İstanbul’da Işık Üniversitesi'nde bir Bilgi Günü düzenlenecektir. Araştırmacıların uluslararası ve sektörlerarası dolaşımına destek veren MSCA'nın ve Sosyo-Ekonomik Beşeri Bİlimler Alanının 2019 ve 2020 yılı çağrıları hakkında detaylı bilgi vermek amacıyla sizleri 18 Şubat 2019  günü Işık Üniversitesi'ne bekliyoruz. Etkinliğimiz Türkiye'den tüm araştırmacılarımızın ve araştırma kuruluşu temsilcilerimizin katılımına açık olup; katılmayı planlayanların kayıt linki üzerinden kayıt yaptırması yeterli olacaktır.

Adres: Işık Üniversitesi Şile Kampüsü – DK Binası Çok Amaçlı Salon

Notlar:

Bilgi Günümüze kayıt olmak için lütfen tıklayınız. 

Etkinlik programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Bilgi Günü’nde de detaylarına değineceğimiz ve 4 Aralık’tan bu yana açık olan RISE çağrısıile ilgili olarak Avrupa Komisyonu’nca hazırlanmış bilgi notuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

RISE çağrısı ile ilgili hazırlanmış videoya ulaşmak içintıklayınız.

Avrupa Komisyonu’nun RISE proje önerisi başvurularını 2 Nisan 2019 tarihine kadar kabul edecektir. Sorularınız olması halinde ncpmobility@tubitak.gov.tradresi aracılığı ile MSCA Türkiye Ekibine ulaşabilirsiniz.