ufuk news
  16 Aralık 2016

Marie Sklodowska Curie Yenilikçi Eğitim Ağları (Innovative Training Networks-ITN) Programı Koordinatör Bilgilendirme Toplantısı, 12 Aralık 2016 tarihinde Brüksel'de düzenlendi. Avrupa Komisyonu'nun ev sahipliği yaptığı Toplantı kapsamında, ITN Projesi 2015 ve 2016 yılında desteklenen proje koordinatörleri ve Marie Sklodowska Curie Alanı Ulusal İrtibat Noktaları; ITN Projesi hîbe anlaşması imzalama süreci, raporlama tipi ve içerikleri, proje ve finans yönetimi, araştırmacıların istihdam stratejilieri ve proje genelindeki fikrî mülkiyet haklarının yönetimi konularında bilgilendirildi.

Açılış konuşması Avrupa Araştırma Ajansı Marie Sklodowska Curie Yenilikçi Eğitim Ağlarından Sorumlu Birim Direktörü Klaus-Günther Bartel tarafından yapılan Toplantı'nın sonuna doğru, Yenilikçi Eğitim Ağlarından sorumlu komisyon yetkilileriyle birebir görüşme ve soru sorma imkânı sağlandı.

Marie Sklodowska Curie Yenilikçi Eğitim Ağları Programı Koordinatör Bilgilendirme Toplantısı kapsamında yapılan sunumlara ulaşmak için lütfen tıklayınız.