06 Ekim 2020

MSCA Araştırmacı Gecesi Etkinliği 2021 yılı çağrısı 2 Ekim 2020 tarihi itibariyle açılmıştır. Program kapsamında, Eylül ayının son cuma günü (24 Eylül 2021) araştırmacılarla toplumdaki diğer bireyleri bir araya getiren ve gençleri bilime teşvik eden bir etkinliğin düzenlenmesi hedeflenmektedir.

Gençlerin araştırmacılık mesleğine özendirilmesi, bilimin ve araştırmacıların tanıtılması hedefiyle oluşturulacak etkinlikler, Avrupa çapında kamuya açık ve halka yönelik olarak düzenlenmektedir. Bu faaliyetler uygulamalı deneyler, bilimsel gösteriler, tartışma oturumları, yarışmalar, konserler gibi çeşitli biçimlerde olabilmektedir. Etkinliği gerçekleştiren kuruluşa, organizasyon giderlerinin tamamını kapsayacak bütçe sağlanabilmektedir. NIGHT projeleri kurumsal başvuru gerektirmekte olup, tek ortaklı ya da birden fazla kuruluşu bir araya getiren bir konsorsiyum ile başvuru mümkündür.

Bu seneki çağrı kapsamında ‘Yeşil Mutabakat’ ile ilgili aktiviteler teşvik edilmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 12 Ocak 2021

Çağrı kapsamında detaylı bilgi için tıklayınız.

Başvuru koşulları için tıklayınız.

Başvuru sayfası için tıklayınız.

Sorularınız için MSCA Ulusal İrtibat Noktaları ile ncpmobility@tubitak.gov.tr adresi aracılığı ile irtibata geçebilirsiniz.