nzc
  05 Ekim 2022

Çağrı Kapanışı: 4 Kasım 2022

NetZeroCities tarafından, Avrupa'da iklim nötrlüğü hedeflerine ulaşmak için yeni yaklaşımları test Pilot Şehirler Programı, iklim açısından nötr ve akıllı 100 şehir için AB Misyonu'nun (“AB Şehirleri Misyonu”) bir parçası olup, şehirlere 32 milyon Avro hibe ve uygulama desteği sağlayacaktır. Çağrı, 5 Eylül'de başvuruya açılmış olup 4 Kasım 2022’de kapanacaktır. Çağrı başvuruları; İklim Nötr ve Akıllı Şehirler Misyonu amaçları ile uyumlu iki yıllık, sistem inovasyonu odaklı pilot proje faaliyetlerindebulunmak isteyen tüm AB Üye Devletleri ve Türkiye’nin de dahil olduğu Asosiye ülkelerde bulunan tüm şehirlere ve belediyelere açıktır.

Çağrı web sayfasına Başvuru Formu Taslağı (Pilot Call Form Template) , Bütçe Taslağı (Pilot Call Budget Template) ve Sıkça Sorulan Sorular (Frequently Asked Questions) kısmı eklenmiştir (ilgili kısım güncellenebilecektir).

Aşağıdan ilgili dökümanlar ve tüm çağrı dökümanlarına ulaşılabilir:

 

Çağrı bütçesi, uygunluk kriterleri ve zaman çizelgesi, bilgilendirme sunumları linkleri gibi çağrı ile ilgili detaylara yer verdiğimiz “NetZeroCities Pilot Şehirler Çağrısı Açıldı!” haberini inceleyebilirsiniz.

Çağrı ile ilgili güncel bilgilere sahip olmak için çağrı sayfasını takip ediniz.

 

Çağrılar özelinde; çağrı içerikleri ya da teknik sorunları içeren sorularınız için pilotcities@netzerocities.eu adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Genel sorularınız için bizlere ncpcem@tubitak.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.