Ocean Mission
  05 Haziran 2023

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamındaki Ufuk Avrupa Okyanuslar ve Sular Misyonu -Genel Bilgilendirme Çevrim içi Semineri 19 Haziran 2023 tarihinde, 14.00 - 17.15 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Çevrim içi düzenlenecek olan ilgili çalıştay, Okyanuslar ve Sular Misyonu 2023 çağrıları kapsamında okyanuslar, denizler, kıyı ve iç sular faaliyetleriyle ilgilenmekte olan yenilikçi araştırmacılar ile Okyanuslar ve Sular Misyonuna yönelik bilgi edinmek isteyen ilgili aktörlere aşağıdaki içeriklerde bilgi edinme imkanı sunmaktadır:

  • Okyanuslar ve Sular Misyonu Çağrılarında başarıya ulaşmak için gereken anahtar unsurları tanıtmak;
  • Misyon çağrılarında kazanacak projelerin özellikleri hakkında bilgi vermek;
  • İlgili misyon içinde yer alacak paydaşlar hakkında bilgi sunmak;
  • Bu misyon kapsamındaki Prep4Blue destek platformunu tanımak;
  • Misyon çağrısında desteklenecek konuların arkasındaki fikri tanıtmak ve potansiyel yararlanıcılara bir sonraki adımları göstermek.

Etkinlik gündemine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Etkinliğe yönelik kayıt için lütfen tıklayınız.

Sadece kayıt yaptıran katılımcıların etkinliğe katılımlarına olanak sağlanacaktır.

Detaylı bilgi için lütfen Proje ekibi ile k.gungor@idi.ie ve s.dogrusoz@idi.ie e-posta adresleri üzerinden iletişime geçebilirsiniz.