Ortak Arama
  09 Aralık 2022

04.05.2023 tarihinde başvuruya açılıp 05.09.2023 tarihinde kapanacak olan, “HORIZON-CL5-2023-D2-02-02: New Approaches to Develop Enhanced Safety Materials for Gen 3 Li-Ion Batteries for Mobility Applications (Batt4EU Partnership)”çağrısı için oluşturulmakta olan uluslararası bir konsorsiyum tarafından aşağıdaki iş paketlerinde yer alabilecek ortaklar aranmaktadır:

 

Proje Kodu: Bat_C_2_2

Proje Fikri: Yüksek performanslı, güvenli, yeni jenerasyon bataryalar için farklı hücre bileşenlerini modifiye ederek; ileri katot malzemeleri ve kaplamalar kullanarak ve bu sayede yenilikçi anot mimarileri, gelişmiş elektrotlar, bağlayıcılar ve ayırıcılar kullanılacaktır. Simülasyonlar ve deneysel veri birlikte kullanılacak ve farklı senaryolar denenerek hücre mimarisinde ilerleme sağlanacaktır.

Dört farklı iş paketinde yer alacak dört farklı kuruluş aranmaktadır.

 

İş Paketi 1: Modification of cell components: New cathode materials with exothermal decomposition

İş Paketi 2: Modification of cell components: New seperator materials with high thermal stability

İş Paketi 3: Simulation and Modelling: Improving characterization with modeling

İş Paketi 4: End User

 

Çağrı Detayları

Çağrı detaylarının yer aldığı “Horizon Europe – Cluster 5 (Climate, Energy and Mobility) Draft Work Programme 2023-2024”e ulaşmak için lütfen tıklayınız. Form doldurulmadan evvel başlık içeriğinin dikkatlice okunması tavsiye edilir. Başlık detaylarına sayfa 113 -116 arasından ulaşabilirsiniz.

İletişim

İlgili olabilecek kuruluşların linkte yer alan ilgi beyanı (Expression of Interest) dokümanını 13 Aralık 2022 Salı 12:30 saatine kadar çağrı özelinde ve görev alınmak istenilen iş paketi ile uyumlu olarak doldurup ncptransport@tubitak.gov.tr adresine iletmeleri beklenmektedir. Dosyayı iletirken proje kodu hangi iş paketi ile ilgilenildiği mail içeriğinde belirtilmelidir.

Süreç Bilgilendirmesi

İlgili koordinatöre iletilecek dokümanlarına olumlu dönüş alınan kuruluşlarla ilgili Ulusal İrtibat Noktaları olarak bizler tarafından iletişime geçilerek konsorsiyum ile görüşmeler organize edilecektir.

 

 

 

 

 

DOKÜMAN İNDİR