Ortak Arama
  22 Şubat 2023

13.12.2022 tarihinde başvuruya açılıp 20.04.2023 tarihinde kapanacak olan“HORIZON-CL5-2023-D5-01-09: Competitiveness and digital transformation in aviation– advancing further capabilities, digital approach to design (RIA)çağrısı için oluşturulmakta olan uluslararası bir konsorsiyum tarafından, çağrıya sunulacak teklifin hazırlanması için akademisyenler (üniversiteler) ve/veya araştırma merkezlerinden ortaklar aranmaktadır:

Çağrı Detayları

Çağrı detaylarına ulaşmak için lütfen tıklayınız. Form doldurulmadan evvel başlık içeriğinin dikkatlice okunması tavsiye edilir.

İletişim

İlgili olabilecek kuruluşlarınlinkte yer alan ilgi beyanı (Expression of Interest) dokümanını 25 Şubat 2023 Cumartesi 17:30 saatine kadar çağrı özelinde ve görev alınmak istenilen isterler (Expected Outcomes) iş paketi ile uyumlu olarak doldurup ncptransport@tubitak.gov.tr adresine iletmeleri beklenmektedir.

Süreç Bilgilendirmesi

İlgili koordinatöre iletilecek dokümanlarına olumlu dönüş alınan kuruluşlarla ilgili Ulusal İrtibat Noktaları olarak bizler tarafından iletişime geçilerek konsorsiyum ile görüşmeler organize edilecektir.