Ortak Arama
  19 Aralık 2022

07.05.2024 tarihinde başvuruya açılıp 05.09.2024 tarihinde kapanacak olan, “HORIZON-CL5-2024-D6-01-06: Optimising multimodal network and traffic management, harnessing data from infrastructures, mobility of passengers and freight transport ”çağrısı için oluşturulmakta olan uluslararası bir konsorsiyum, Şubat 2023’te ortaklarını netleştirerek proje oluşturma çalışmalarına başlamayı hedeflemekte; çağrıya sunulacak teklifin hazırlanması için aşağıdaki kuruluş türlerinden ortaklar aranmaktadır:

Aranan Ortak Türleri

Çağrı ile ilgilenen;

  • Türkiye’de Kurulmuş Şirketler,
  • Üniversiteler,
  • Teknoloji Merkezleri,
  • Kamu Kurumları,
  • Sanayi Dernekleri

Çağrı Detayları

Çağrı detaylarının yer aldığı “Horizon Europe – Cluster 5 (Climate, Energy and Mobility) Work Programme 2023-2024”e ulaşmak için lütfen tıklayınız. Form doldurulmadan evvel başlık içeriğinin dikkatlice okunması tavsiye edilir. Başlık detaylarına sayfa 491-493 arasından ulaşabilirsiniz.

İletişim

İlgili olabilecek kuruluşların linkte yer alan ilgi beyanı (Expression of Interest) dokümanını 22 Aralık 2022 Perşembe 12:30 saatine kadar çağrı özelinde ve görev alınmak istenilen iş paketi ile uyumlu olarak doldurup ncptransport@tubitak.gov.tr adresine iletmeleri beklenmektedir.

Süreç Bilgilendirmesi

İlgili koordinatöre iletilecek dokümanlarına olumlu dönüş alınan kuruluşlarla ilgili Ulusal İrtibat Noktaları olarak bizler tarafından iletişime geçilerek konsorsiyum ile görüşmeler organize edilecektir.

DOKÜMAN İNDİR