19 Şubat 2021

Avrupa Birliği Başkanlığı’nın öncülüğünde, AB Türkiye Delegasyonu ve AB Projeleri yürüten tüm kurumlarımızın desteğiyle hayata geçirilen projelerin görünürlüğü arttırmak ve daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak amacı ile 22-26 Şubat 2021 tarihleri arasında “Ortak Geleceğimiz” ana teması ile ilk olma özelliği taşıyan bir dijital iletişim kampanyasını hayata geçirilecektir.

Projelerle ürettiğimiz ve hayata kattığımız değeri daha fazla kişiye duyurmak, bu değeri yaygınlaştırmak istiyoruz. Bunu sağlayabilmek ve hem ulusal hem sektörel kazanımlarımızı anlatabilmek için sizlerin desteğine ve iş birliğine ihtiyacımız var. Sizleri bu heyecanımıza ortak olmaya, hep birlikte sağladığımız gelişimi ve ortak değerlerimizi geniş kitlelere duyurmaya davet ediyoruz.

Siz de daha önce faydalandığınız AB projelerinin sonuçlarını 22-26 Şubat haftasında #ABProjeleri #ortakgelecegimiz etiketleri ile paylaşarak kampanyaya destek olabilirsiniz. Kampanya iletişim rehberini aşağıdaki linkten indirebilir, kampanya katılım rehberindeki adımları izleyerek kampanyaya katılabilirsiniz.

https://www.ab.gov.tr/52399.html

Ortak Geleceğimiz Dijital İletişim Kampanyası Rehberini buradan indirebilirsiniz.

Ortak Geleceğimiz Dijital İletişim Kampanyası Videosunu buradan indirebilirsiniz.