ufuk2020
  07 Ocak 2020

Ufuk 2020 PRIMA Programı 2020 yılı çağrılarının Şubat ayında açılması öngörülmektedir. Açılacak çağrıya yönelik PRIMA Bilgi Günü ve Networking Etkinliği 3 Şubat 2020 tarihinde Barselona,İspanya’da düzenlenecektir.

Etkinlik Programı’na buradan, kayıt sayfasınaburadan ulaşabilirsiniz.

Etkinlikte PRIMA Vakfı yetkilileri tarafından Akdeniz’de su yönetimi, Akdeniz’de tarım sistemleri, geleneksel Akdeniz gıdaları, su-çevre-gıda-ekosistem kesişimi gibi öncelikleri kapsayan 2020 çağrıları ve başvuru koşulları hakkında bilgilendirme yapılacak, düzenlenecek networking öğle yemeği aracılığıyla katılımcılar birbirleriyle tanışabilecek ve söz konusu çağrılar kapsamında işbirliği ve ortak proje geliştirebilme fırsatlarını tartışabilecektir.

PRIMA Programı hakkındaki sorularınız için prima@tubitak.gov.tr adresi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Seyahat Desteği başvuru süreci hakkındaki sorularınız için seyahat@h2020.org.tr adresi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

TÜBİTAK Seyahat Destekleri Hakkında Önemli Notlar:

Destek, seyahatin gerçekleşmesinden en az15 gün önce veya seyahatin gerçekleşmesinden sonra dönüş tarihinden itibaren en fazla 1 ay içerisinde yapılan başvurular için verilebilmektedir.

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Sağlıklı bir değerlendirme ve geri dönüş süreci yürütebilmek adına Seyahat Destekleri başvurularının seyahatten önce yapılacaksa en geç 19 Ocak 2020, seyahat dönüşünde yapılacaksa en geç 4 Mart 2019 tarihine kadar yapılması beklenmektedir.

 TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri için tıklayınız.