PWT-14
  19 Nisan 2022  - 19 Nisan 2022  /   Online Training

Sizleri, TÜBİTAK tarafından düzenlenen EIC Hızlandırıcı (Accelerator) Programı kapsamında ilk aşama başvurulara ve tam başvurulara hazırlanma temalı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere (KOBİ’lere) yönelik Proje Yazma Eğitim Etkinliğine davet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında gerçekleştirilecektir.

Bu programın bir parçası olarak, 15 Proje Yazma Eğitim Etkinliği serisinin on dördüncüsünü duyurmaktan mutluluk duyarız. Etkinlik program ikiye ayrılmış olup, Ufuk Avrupa EIC Hızlandırıcı (EIC Accelerator) Programına ilk aşama başvurularını veya tam başvurularını yapmaya hazırlanan KOBİ'leri, spin-off firmaları, start-upları ve bireysel girişimcileri hedeflemektedir.

  • Birinci bölüm, destek için ilk aşama başvurusu hazırlayan işletmelere yöneliktir.
  • İkinci bölüm, Ufuk Avrupa kapsamında EIC Hızlandırıcı Programı için ilk aşama başvurusunu başarılı bir şekilde yapmış ve tam başvurularını hazırlayan işletmeler için faydalı olacaktır.

Covid-19 kısıtlamaları nedeniyle çevrim içi eğitim 19 Nisan Salı günü “Zoom" yazılımı kullanılarak 10:00'da başlayıp yaklaşık 3 saat sürecek ve canlı olarak yayınlanacaktır.

*Etkinliğe katılım için ön kayıt gerçekleştirmeniz beklenmektedir. Çevrim içi katılımını belirten katılımcılara bağlantı adresi (Zoom linki) etkinlikten üç gün önce kayıt yaptıranlar ile paylaşılacaktır.

Kayıt için takip eden linki kullanabilirsiniz:

https://docs.google.com/forms/d/1DcHCD40LYsv3tk7UnAD7MvX7sXCIBEuvGgNacumgNBA

Etkinlikte görüşmek dileğiyle!