23 Mayıs 2023  - 23 Mayıs 2023

Bilindiği üzere Avrupa Komisyonu, REPowerEU'nun bir parçası olarak temiz ve uygun maliyetli enerji üretmek ve fosil yakıtlara olan bağımlılığımızı azaltmak için piyasaya hazır çözümlerin benimsenmesini aktif olarak desteklemektedir.

Bu kapsamda, Komisyon tarafından 23 Mayıs 2023 tarihinde Brüksel’de Business Angels Europe iş birliği ile enerji, ulaşım, mobilite ve Euratom alanlarında AB tarafından finanse edilen araştırma ve yenilik projelerinin yararlanıcıları için bir etkinlik gerçekleştirilecektir. Etkinlik sırasında gerçekleştirilecek olan yatırımcı paneli esnasında, uygun görülen paydaşların “Key Exploitable Results (sahip olunan yüksek potansiyel yönüyle ortaya çıkan başlıca sonuçlar)” tanıtımlarını yapacakları bir pitching oturumu gerçekleştirilecektir. 

Söz konusu etkinlik ile ilgilenen ve pitching oturumunda yer almak isteyen paydaşların Komisyonun sitesinde yer alan anketi 24 Şubat 2023 Cuma gününe kadar doldurmaları ve Horizon Results Platform (HRP)’da profil kayıtlarını oluşturmaları veya bilgilerini güncellemeleri talep edilmektedir. 

Anketi dolduran ve gerekli güncellemeleri yapan paydaşlara HRP; European Business Angel Networks, Enterprise Europe Network – EEN gibi diğer ortakları ile matchmaking (eşleştirme) etkinlikleri gibi konularda önemli olabilecek fırsat ve avantaj sağlayabileceğini beyan etmektedir. 

Bahse konu anketin doldurulması paydaşların doğrudan pitching etkinliği için seçileceği anlamına gelmemektedir. Gerçekleştirilecek olan sunumlar, paydaşların ankete verdiği yanıtlar ve HRP profil içeriğinde yer alan bilgilere göre Business Angels Europe Network tarafından değerlendirilerek seçilecektir. 

Platformla ilgili sorularınız için:
EC-HORIZON-RESULTS-PLATFORM@ec.europa.eu 

Etkinlikle ilgili sorularınız için :
maria.albano@ec.europa.eu  
pascale.dupont@ec.europa.eu adresleri ile irtibata geçebilirsiniz.


Önemli Not: Söz konusu etkinlik kapsamında, Ufuk 2020 ve Ufuk Avrupa programları dönemlerinde koordinatörlük yapan paydaşlar (başvurularının kabul edilmesi durumunda) TÜBİTAK Seyahat Desteğine başvurabilecektir.

Anketi doldurmak için lütfen tıklayınız. 
HRP sayfasını ziyaret etmek için lütfen tıklayınız.