ufuk news
  25 Kasım 2019

22 Ocak 2020 tarihinde, Ankara’da, TÜBİTAK Başkanlık Binası’nda, Shift2Rail Ortak Girşimi’nin (S2R JU) 2020 yılı çağrılarına yönelik bir bilgi günü etkinliği düzenlenecektir. S2R JU direktörü ve yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirilecek etkinlikte katılımcılara 2020 yılı çağrı konuları ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verilmesi planlanmaktadır.

Avrupa’da demiryolu ulaşımı araştırmalarındaki en büyük ölçekli Ar-Ge ve İnovasyon programı olma özelliğini taşıyan Shift2Rail Ortak Girişimi (Shift2Rail JU) ile Avrupa’da yük ve yolcu taşımacılığında demiryolu ulaşımının payının arttırılması hedeflenmektedir.

Kayıtlar kapanmıştır

Etkinlik taslak programı için lütfen tıklayınız

 

Notlar:

-Etkinlik dili İngilizce'dir.

-İlgili çağrıların yer aldığı Shift2Rail Ortak Girişimi 2020 Yılı Çalışma ve Bütçe Planı dokümanına ulaşmak için tıklayınız. 

-2020 çağrıları Shift2Rail üye kuruluşları ve üye olmayan kuruluşlar için olmak üzere ikiye ayrılmıştır.  Shift2Rail Ortak Girişimi'ne üye olmayan kuruluşların ‘Open Call-OC’ ibaresi bulunan başlıklara (Örnek: S2R-OC-IP1-01-2020) proje sunması beklenmektedir. Dokümanın 95-126 sayfaları arasındaki “ANNEX II – 2020 Calls for non-JU members – Topic descriptions" EK II ( Annex II) bölümünden "OC" konularının detayları incelenebilir.

-Shift2Rail JU resmi sayfasına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

 

Sorularınız için ncptransport@tubitak.gov.tr  adresimiz aracılığı ile bizlere ulaşabilirsiniz.