ufuk news
  01 Ağustos 2019

28-29 Ekim 2019 tarihlerinde Avrupa Sosyal İnovasyon Okulu tarafından "Sosyal İnovasyon ve Sosyo-Dijital Dönüşüm" başlıklı bir konferans ve proje pazarı düzenlenecektir. Sözkonusu Konferans'ta, sosyal ve dijital dönüşümde sosyal inovasyonun rolü, sosyal ve teknolojik inovasyon arasındaki ilişki, mevcut sosyal inovasyon uygulamaları vb. konularda bilgi alışverişinde bulunulması ve Ufuk 2020 Programı Sosyo-Ekonomik ve Beşeri Bilimler Alanı'nda yer alan sosyal inovasyon çağrı başlıkları hakkında bilgi verilmesi beklenmektedir. Etkinliğe sosyal inovasyon alanında uzman pekçok kurum/kuruluşun katılımı öngörülmektedir.  Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Etkinliğin ikinci gününde ise proje fikirlerinin paylaşılacağı ve ikili görüşmelerin gerçekleştirileceği uluslararası bir proje pazarı düzenlenecektir. Uluslararası proje pazarı hakkında ayrıntılı bilgi ve kayıt için tıklayınız. 

Türkiye Araştırma Alanı temsilcilerinin, bu etkinliğe katılmak üzere TÜBİTAK Ufuk2020 Programı Seyahat Destekleri'ne başvurabilmesi mümkündür. TÜBİTAK Ufuk2020 Programı seyahat destekleri hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.