SusChem 2022 Brokerage Event
  28 Kasım 2022

8-10 Aralık 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, Sürdürülebilir Kimya alanındaki büyük endüstri, akademi, araştırma kuruluşları, KOBİ'ler ve start-up’lardan çok sayıda paydaşa açıktır. Etkinliğin amacı Ufuk Avrupa Programı Küme 4 (Dijital, Endüstri ve Uzay), Küme 5 (İklim, Enerji ve Mobilite) ve Küme 6 (Gıda, Biyoekonomi, Doğal Kaynaklar, Tarım ve Çevre)’nın gelecek çağrıları hakkındaki tartışmaları teşvik etmek, paydaşların konsorsiyum oluşturmalarına ve finansman başvurusunda bulunmalarına yardımcı olmaktır.

Etkinlik iki bölümden oluşacaktır:

  • 8 Aralık 2022: Uzmanların ve Avrupa Komisyonu temsilcilerinin doğrudan katkıda bulunacağı, ana çağrılar hakkında fikir vermek için bir başlangıç ​​web semineri.
  • 8-10 Aralık 2022: Katılımcıların proje fikirlerini paylaşmalarına ve potansiyel ortaklarla bağlantı kurmalarına olanak sağlayacak matchmaking oturumları.

SusChem, Ufuk Avrupa 2023-2024 Çalışma Programlarının yayınlanmasından sonra, SusChem topluluğuyla yüksek düzeyde ilgili çağrı konularını içeren bir matris geliştirecektir.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız.