Bilgi Günü
  15 Aralık 2022  - 16 Aralık 2022  /   Online

15-16 Aralık 2022

Avrupa Komisyonu, 15-16 Aralık 2022 tarihinde, Brüksel’de Ufuk Avrupa (Horizon Europe) Programı Küme 5: İklim, Enerji Mobilite2023-2024 Çalışma Programı altında yayımlanacak 2023 çağrı başlıkları hakkında bir Bilgilendirme Günü ve çağrılar için konsorsiyum oluşturma faaliyetlerine destek olacak bir Proje Pazarı etkinliği gerçekleştirecektir. Etkinlik hibrit formda (online & fiziksel) olarak gerçekleştirilecektir. Güncelleme: Etkinlik online olarak gerçekleşecektir

Etkinlik programı ve detaylı bilgi için etkinlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Bilgi Günü

15-16 Aralık günlerinde düzenlenecek Bilgi Günlerine online olarak katılacak katılımcılar için kayıt zorunlu olmayıp, etkinlik sayfa üzerinden canlı olarak yayımlanacaktır.

Proje Pazarı (Ağ Kurma) Etkinliği 

15 Aralık günü (15.00-17.30 CET) Brüksel'de Centre de Conférences Albert Borschette (CCAB)’da  Küme 5 NCP’leri tarafından düzenlenecek Proje Pazarı (Ağ Kurma) Etkinliği  sadece fiziksel katılımcılara açık olup etkinliğe kabul edilebilecek kişi sayısı organizatörler tarafından sınırlandırılmıştır. Katılım için kayıt gerekli olup, erken kaydolan ve kayıt formunu detaylı dolduran katılımcılara öncelik tanınacaktır. Kayıtlar henüz açılmamış olup, açıldığında etkinlik sayfasında ve bu sayfada yayımlanacaktır.

Not: Küme 5: İklim, Enerji Mobilite 2023-2024 Çalışma Programı’nın Kasım sonunda resmi olarak yayımlanması beklenmektedir.

 

Seyahat Desteği

Etkinliğe fiziksel katılım için kaydolan ve başvurusu onaylanan katılımcılar TÜBİTAK Seyahat Desteğine başvuruda bulunabilecek olup söz konusu destek kurum/kuruluş başına sadece 1 kişi ile sınırlı tutulmuştur. Etkinliğe sınırlı sayıda katılımcı kabul edileceği için, açılacak çağrıların incelenip somut proje fikri, konsorsiyumlarda alınması hedeflenen iş paketleri, görüşülmesi planlanan araştırmacılar gibi konularda detay verilmesi beklenmektedir.

Seyahat Desteği Programına başvurular hakkında sorularınız olması durumunda fatma.duran@tubitak.gov.tr adresine ulaşabilirsiniz.

 

2023-2024 Çalışma Programı konu başlıkları hakkında önden bilgi almak isterseniz ya da sorularınız olması durumunda TÜBİTAK Küme 5 Ulusal İrtibat Noktalarına ncpcem@tubitak.gov.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.