IRISS workshop
  01 Kasım 2022

Malzemelerin insan ve çevre için sürdürülebilir olmasını sağlamak, geri dönüşümü artırmak ve kaynakları daha verimli kullanmak için tasarım ve üretimin erken aşamalarından itibaren çaba gösterilmesi gerekmektedir.

Haziran ayında, Avrupa'daki ve dünyadaki Güvenli ve Sürdürülebilir Tasarım topluluğunu, güvenlik, iklim nötrlüğü, döngüsellik ve işlevselliğin bütünsel bir entegrasyonu ile bir yaşam döngüsü yaklaşımına bağlamayı, sinerji oluşturmayı ve dönüştürmeyi amaçlayan AB girişimi IRISS başlatıldı.

IRISS tarafından 25 Kasım 2022 tarihinde düzenlenen ilk dijital çalıştay, Tasarımla Güvenli ve Sürdürülebilir konsepti kapsamındaki önemli çalışmalar hakkında bilgi edinmenizi sağlayacaktır. Etkinliğe katılım sağlayarak

  • ‘Safe by Design’ araçlarının ‘Safe and Sustainable-by-Design’ kavramını tanımlamak için kullanılıp kullanılamayacağı hakkında bilgi edinebilirsiniz.
  • Ürünlerin tasarım aşamasında ve proses geliştirmede sürdürülebilirliğin nasıl değerlendirilebileceği hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
  • Safe and Sustainable-by-Design’ konseptinin uygulanmasına ilişkin değer zinciri perspektifi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
  • IRISS proje ağına dahil olabilir ve gelecekteki etkinlikler kapsamında haberler ve davetler alabilirisiniz.
     

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.