CSP Stakeholder Forum
  04 Ekim 2022

Avrupa Çelik Teknolojisi Platformu (European Steel Technology Platform: ESTEP) tarafından 20 Ekim 2022 tarihinde Temiz Çelik Ortaklığı Paydaş Forumu düzenlenmektedir. Ufuk Avrupa Programı kapsamında 2021 yılında başlatılan Temiz Çelik Ortaklığı’nın genel hedefi AB çelik üretiminden kaynaklanan CO2 emisyonlarını 2050 yılına kadar 1990 seviyelerine kıyasla % 80-95 oranında azaltmak için Teknoloji Hazırlık Seviyesi (Technology Readiness Level) 8'de teknolojiler geliştirmek ve sonunda iklim nötrlüğünü sağlamaktır.

Temiz Çelik Ortaklığının konuları, Ufuk Avrupa Programı ‘Dijital, Endüstri ve Uzay’ kümesi kapsamasındaki Twin-Transition çağrılarında ve Kömür ve Çelik Araştırma Fonu’nda (Research Fund for Coal and Steel: RFCS) yer almaktadır.

20 Ekim 2022 tarihinde hibrit olarak gerçekleştirilecek bu etkinliğe katılım sağlayarak, Temiz Çelik Ortaklığı (Stratejik Araştırma İnovasyon Gündemi, çalışma yapıları ve prosedürleri), ilk çağrıları ve projeleri hakkında bilgi sahibi olabilir aynı zamanda ortaklığa nasıl dâhil olabileceğinizi de öğrenebilirsiniz.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup, buradaki linkten kayıt yapılması gerekmektedir.