ufuk news
  09 Kasım 2018

Ufuk 2020 Toplum ile Toplum İçin Bilim alanı 2019 yılı çağrılarına yönelik 14 Aralık 2018 tarihinde Belçika’nın Brüksel şehrinde bir proje pazarı etkinliği düzenlenecek. Etkinlikte, 2019 çağrıları hakkında detaylı bilgiler, Avrupa Komisyonu yetkilileri tarafından verilecek. Ayrıca etkinliğe katılanlar tarafından, proje fikirleri sunulacak olup ortak arama için fırsat sağlanacak ve proje ortaklıkları için ikili görüşmeler yapılabilecek. Etkinliğe katılım ücretsizdir.

Ufuk 2020 Toplum ile Toplum İçin Bilim alanı araştırma ve inovasyonda toplumsal cinsiyet, bilim eğitimi, araştırma ve inovasyona toplumsal katılım, araştırma ve inovasyonda etik ve açık bilim konularında hazırlanacak projeler için araştırma fırsatları sunuyor.

 

Notlar:

2019 Yılı Çağrısı bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye ve kayıt linkine sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kayıt 06 Aralık 2018 tarihine kadar açık kalacaktır.

Sınırlı sayıda katılımcının seyahat masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Seyahat desteklerimize başvuru yapabilmek için katılımcıların etkinliğe kayıt yaptırmaları ve ikili görüşmeler ayarlamaları gerekmektedir. TÜBİTAK Ufuk2020 Seyahat Destekleri için tıklayınız.