ufuk news
  06 Mayıs 2021

Ufuk Avrupa Programı kapsamında SEREN4 Projesi tarafından Avrupa Komisyonu ve Araştırma Yürütme Ajansı (Research Executive Agency) işbirliğiyle "Toplum için Sivil Güvenlik Bilgi Günü, Proje Pazarı Etkinliği ve Eğitimi" 18-19 Mayıs 2021 tarihleri yerine 8-9 Haziran 2021 tarihlerinde düzenlenecektir.

Bilgi gününde Avrupa Komisyonu ve Araştırma Yürütme Ajansı görevlileri tarafından Toplum için Sivil Güvenlik Alanı altında açılacak 2021 çağrıları, katılım kuralları ve yatay konulara yönelik sunumlar gerçekleştirilecektir. Toplum için Sivil Güvenlik Alanı çağrıları, araştırma kurumlarına, üniversitelere, sanayi kuruluşlarına, KOBİ'lere, sivil toplum kuruluşlarına, güvenlik uygulayıcılarına ve diğer güvenlik paydaşlarına yeni fon fırsatları sunacaktır. Söz konusu çağrıların bulunduğu dokümanın en son versiyonuna ulaşmak için ncpsecurity@tubitak.gov.tr adresi ile irtibata geçebilirsiniz.

Proje pazarı etkinliğine katılım sağlayarak, söz konusu çağrılara sunulacak proje teklifleri için yeni ortaklıklar kurma ve konsorsiyum oluşturma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Toplantı gündemi ve kayıt sayfası ilerleyen günlerde yayınlanacaktır.

Avrupa Komisyonu ve Araştırma Yürütme Ajansı tarafından düzenlenecek eğitimin içeriğinin belirlenmesi için https://forms.gle/5j2ZbQnPgQhGGTNJ9 adresinde yer alan anketi doldurabilirsiniz.