TRANSCAN-3 ERA-NET
  19 Mart 2021

TÜBİTAK tarafından 22 Nisan 2021 tarihinde çevrimiçi olarak “TRANSCAN-3 JTC2021 International Networking Event” düzenlenecektir.

Etkinlik, 2021 yılı Uluslararası Ortak Çağrısına (JTC2021) "Next generation cancer immunotherapy: targeting the tumour microenvironment" yöneliktir. 

Aim 1: Identification and validation of tumour microenvironment (TME) subclasses and their contribution to the resistance mechanisms
Aim 2: Targeting TME to improve efficacy of immunotherapy in human patients

JTC2021 ile ilgili ayrıntılı bilgi ve önduyuruya linkten ulaşabilirsiniz. Çağrıya, 19 ülkeden 28 fonlama kuruluşu katılmaktadır.

Etkinlikte, translasyonel kanser araştırmaları alanında Avrupa, Kanada, Tayvan ve Türkiye’den araştırmacılar, KOBİ’ler, sanayi kuruluşları, hastaneler ve araştırma altyapılarının 500 katılımcı ile sınırlı olacak şekilde bir araya getirilmesi hedeflenmektedir. Bu sayede, TRANSCAN-3 2021 yılı Uluslararası Ortak Çağrısı ile ilgili ilk elden bilgi edinebilir, yeni ortaklıklar kurabilir ve iş birliği ağınızı geliştirebilirsiniz.

Uluslararası etkinliğe katılarak paydaşlarınızla yüz yüze görüşün ve TRANSCAN-3 JTC2021 çağrısı kapsamında iş birliği yapma fırsatı yakalayın!

Etkinliğe katılım için etkinlik web sitesinden kayıt yaptırıp yüz yüze görüşme randevularınızı almanız gerekmektedir.

Etkinlik kayıtları açık olup, etkinlik kaydınızı linkten yapabilirsiniz.

Etkinlik gündemi için tıklayınız.

Katılımcılar 21 Nisan tarihine kadar etkinliğe kayıt yaptırabilirler.

Pitch sunum yapmak isteyen katılımcılar sunumlarını (taslak sunum formatını kullanarak) 15 Nisan'a kadar yükleyebilirler.

Yüz yüze görüşme yapmak isteyen katılımcılar toplantı randevularını 5 Nisan21 Nisan arasında ayırtabilirler.

Bu uluslararası etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti mali iş birliği çerçevesinde finanse edilen, ana yararlanıcının TÜBİTAK olduğu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen Ufuk2020 Programı Türkiye Faz- II projesinin bir faaliyetidir.

TRANSCAN-3 projesi ile ilgili detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.