10 Ocak 2018

Popüler bilim yayıncılığında yarım asırdır öncü olan TÜBİTAK popüler bilim dergileri 2018 yılına yepyeni bir abonelik kampanyası ile giriyor.  

TÜBİTAK tarafından yayımlanan Bilim ve Teknik (15 yaş ve üzeri), Bilim Çocuk (7-12 yaş) ve Meraklı Minik (3-7 yaş) dergileri toplumda bilim ve teknoloji kültürü oluşturmada öncülük etmek, her yaştan insanı bilimle tanıştırmak, bilimi sevdirmek, bilimsel ve teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri anlaşılır bir dille okuyucunun bilgisine sunmak amacıyla yayımlanıyor.  

Okurlar TÜBİTAK popüler bilim dergilerine yıllık abonelik fırsatıyla daha düşük fiyata ve yine ücretsiz kargoyla sahip olabilecekler.

Dergilerin en son fiyat artışı 2012 yılında olmuştu. 2018 yılında dergilerin aylık perakende satış fiyatı Bilim ve Teknik için 7 TL, Bilim Çocuk ve Meraklı Minik için 6 TL olacak.

Abonelik kampanyası kapsamında Bilim ve Teknik dergisinin yıllık aboneliği 84 TL yerine 60 TL, Bilim Çocuk ve Meraklı Minik dergilerinin ise yıllık aboneliği 72 TL yerine 50 TL olacak. Dergilere ikili ve üçlü kampanya ile de abone olunabilecek. Herhangi iki derginin yıllık abonelik ücreti 90 TL, üç derginin yıllık abonelik ücreti ise 130 TL. Üstelik kargo da ücretsiz olacak.

 

TÜBİTAK popüler bilim dergilerinin yeni abonelik kampanyasından faydalanmak için www.tubitakdergileri.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.