waterborne
  14 Ocak 2022

Avrupa İklim, Altyapı ve Çevre Yürütme Ajansı (CINEA) ve Avrupa Araştırma ve Yenilik Genel Müdürlüğü (DG RTD) ile birlikte STEERER, “Ufuk 2020 Akıllı, Yeşil, Güvenli Ve Rekabetçi Deniz Yolu Ulaşımı İçin Araştırma Ve Yenilik Faaliyetleri Çalıştayı”nı düzenlemektedir. Etkinlik 7 Şubat 2022 09:00 – 16:30 CET saatleri arasında Brüksel'de fiziki olarak ve aynı zamanda çevrimiçi olarak (hibrit) gerçekleşecektir (İlgili tarihte pandemi kısıtlamaları olması durumunda etkinlik tamamen çevrimiçi olarak gerçekleşecektir.)

Çalıştaya kayıt ve katılım ücretsizdir.

Çalıştay, yedi yıllık Ufuk 2020 Programı boyunca gerçekleşen; akıllı, yeşil ve entegre deniz yolu taşımacılığına yönelik araştırma ve inovasyon yatırımlarının sonuçlarını sunacaktır. Ayrıca 2021-2027 yılları arasında yürürlükte olacak olan Ufuk Avrupa Programı kapsamında açılmış ve gelecekte açılacak çağrılara ışık tutacaktır.  

Etkinlik kapsamında güncel TÜBİTAK Seyahat Desteği Programı kurallarına göre seyahat desteği verilecektir. Konu ile ilgili sorularınız ve destek kapsamı için nazli.oz@tubitak.gov.tr adresine ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız

Kayıt linki için lütfen tıklayınız

Taslak gündem için lütfen tıklayınız

 

Konu ile ilgili genel sorularınız için bizlere ncptransport@tubitak.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.